Solgt

Langgade 80, Feldborg, 7540 Haderup

Se store billeder Billeder Se boligvideo Plantegning Kort

SPÆNDENDE LANDEJENDOM MED MASSER AF ALBUERUM I HADERUP

Her er en virkelig velholdt ejendom, med masser af plads og skønne, landlige omgivelser. Glæd dig til at blive budt indenfor på Langgade 80 i Haderup, hvor vi slår dørene op for en landejendom fuld af charme og potentiale.
 
Ejendommen er nabo til Feldborg statsskovdistrikt, hvorfra kron og råvildt dagligt kan betragtes på markerne. Jagt og naturoplevelser står i kø. Markerne adskilles og omkranses af 200 år gamle egetræer der giver området sin helt egen sjæl. Fra stuehuset er der en fantastisk udsigt ned over markerne, ud over mosen og helt ud til statens naturarealer. Den smukke rødstensejendom fra 1961, med en stald og et maskinhus på samlet 570 m2 tager sig godt ud allerede fra første øjekast, og det hele står i velholdt stand og er stort set lige til at flytte ind i. 
Jorden består af 17,5 ha dyrket, de resterende 4 Ha er eng i en lavning langs bækken hvor der er anlagt en stor sø. Jorden er pt udlejet for et år af gangen forpagtnings indtægt pr år. Kr. 75.000,- 
 
Træder man ind i hovedhuset, bliver man først mødt af en flot hall med en svungen trappe op mod førstesalen. Lige fremme åbner vinkelstuen sig op, hvor der er en naturlig opdeling mellem opholdsafdeling og spiseafsnit. De store vinduer giver et godt lysindfald. Fra stuen er der udgang til husets køkken, der er indrettet i et pænt, afdæmpet design og naturligvis indeholder alt i hårde hvidevarer - og så er der plads til en lille spisekrog til morgenmaden. Stueplan rummer desuden et badeværelse med gulvvarme og separat brus samt husets første værelse, der har en god størrelse som både soveværelse, kontor eller noget helt tredje.
 
Bevæger man sig op ad trappen finder man sig selv på en repos, der leder ind i et mindre værelse og en stor stue. Er man fiks på fingrene kan dette nemt forvandles til 2 værelser så der uden problemer bliver plads til, at alle familiens medlemmer får deres eget helle. 
 
Udover hovedhusets herligheder kan du også se frem til udhusene, hvor stalden er lavet om til en mægtig gildesal med toilet. det flotte, store rum er en dejlig ramme for enhver fest. Bygningen vil også være velegnet til gårdbutik eller lign.
 
Ejendommen her er for dig, der ønsker rigeligt med plads og muligheder i afsides omgivelser, hvor man kun forstyrres af fuglefløjt og vindens susen. Der er 2 km ind til Over Feldborg, hvor dagligdagens fornødenheder i form af friskole og indkøbsmuligheder og idrætshal kan findes. Ejendommen er beliggende i trekanten Herning, Holstebro og Viborg.
Læs mere
  • Boligareal: 166 m²
  • Grundareal: 21 ha
  • Sagsnr: JFL0522
  • Bestil vurdering
  • Kontakt mægler
Anders  Buhl Christensen

Brug for vejledning?

Anders Buhl Christensen

Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 8853 5424
Mobil: 2753 5100
abc@johnfrandsen.dk

Læs mere

Skal du sælge din landbrugsejendom?

Om det er en lille lystejendom eller et stort produktionslandbrug, så har vi erfaring med salg af landbrugsejendomme i alle størrelser.

Bestil vurdering

Vi sælger og vurderer alle typer landbrugsejendomme

Vi har et stort netværk og lokalt kendskab. Vi udfører bl.a. vurderinger som bruges til regnskab og banker samt vores praktiske erfaring og kendskab til alle landbrugets regler, kommer dig til gode.

Vores landbrugsmagasin

Se vores nyeste landbrugsmagasin her

Læs magasin her

Bestil en gratis vurdering

Bestil en gratis vurdering

Læs betingelserne her

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstilling

Læs betingelserne her

Kontakt mægler

Læs betingelserne her