Blenstrupvej 10, 9520 Skørping

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

Idyllisk landejendom med charme, godt udhus og naturskøn beliggenhed

Åbne marker, højt til himmelen og en lydkulisse af fugle kvidder fra oven. Sådan beskrives omgivelserne ved Blenstrupvej 10 allerbedst - en idylliske lille lomme med en fredfyldt atmosfære, masser af privatliv og naturskønne omgivelser. Samtidig ligger Skørping bare fem minutters kørsel herfra og sikrer børnefamilien en nem og bekvem hverdag med både børnehave og skole, ligesom at her er handlemuligheder i Fakta, spisesteder og togforbindelser. Bedst af alt er de skovbeklædte arealer, der breder sig i nabolaget, som en idylliske kulisse for tilværelsen. Her er der helt igennem skønt.

Beliggenheden er ideel for en landejendom som denne, der, foruden hovedhuset, byder på nogle fantastiske udhuse, som giver rig plads til hobbyliv, festlige begivenheder og meget mere.

Bag hoveddøren åbner det fine hovedhus op for et hjem fyldt med landlig charme og et behageligt lys indfald. Planløsningen er veludnyttet med et brusebadeværelse, to potentielle børneværelser og et master bedroom med integreret walk-in closet på 1. salen. I stueplan finder I nogle fantastiske leverum i form af en lys fyldt spisestue og en smuk dagligstue, som ligger i forlængelse af hinanden, kun adskilt af elegante franske døre, som understreger husets lette og åbne atmosfære. Vi fortsætter ind i køkken-alrummet, der straks skaber blikfang med sine fine detaljer - her er god bord- og skabsplads, og alle hårde hvidevarer er inkluderet. Planløsningen fortsætter med et praktisk vaskebryggers og afsluttes med et værelse og et badeværelse med bruseniche. Huset fremtræder flot og velholdt. Her skal I ikke løfte en finger inden indflytning - pak blot flyttekasserne ud og find jer til rette.

Det er muligt at købe ejendommen med mindre areal.

Jorden er PT. udlejet, forpagteren giver 56.000 kr/år

Boligen opvarmes af jordvarme, en meget lav energi udgift.  

Velkommen hjem!

Læs mere
  • Boligareal: 222 m²
  • Grundareal: 13 ha
  • Kontant: 4.100.000 kr.
  • Sagsnr: JFL9037
  • Bestil vurdering
  • Hent salgsopstilling
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt mægler
Mogens Olesen Damm

Brug for vejledning?

Mogens Olesen Damm

Salg & vurdering
Telefon: 8870 5070
Mobil: 3092 5450
mo@johnfrandsen.dk

Læs mere

Skal du sælge din landbrugsejendom?

Om det er en lille lystejendom eller et stort produktionslandbrug, så har vi erfaring med salg af landbrugsejendomme i alle størrelser.

Bestil vurdering

Vi sælger og vurderer alle typer landbrugsejendomme

Vi har et stort netværk og lokalt kendskab. Vi udfører bl.a. vurderinger som bruges til regnskab og banker samt vores praktiske erfaring og kendskab til alle landbrugets regler, kommer dig til gode.

Vores landbrugsmagasin

Se vores nyeste landbrugsmagasin her

Læs magasin her

Bestil en gratis vurdering

Bestil en gratis vurdering

Bestil fremvisning

Hent salgsopstilling

Kontakt mægler