Astrupvej 120, 9560 Hadsund

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

EN FLOT LANDEJENDOM MED 28 TDL. JORD FÅ KM. FRA HADSUND

Her udbydes en super flot landejendom med et nyere stuehus og godt 28 tdl. jord lige ved ejendommen.

Ejendommen er beliggende lidt udenfor Hadsund by, hvorfra du kun har 20 min til Hobro, 30 min til Randers og 35 min til det nye sygehus i Aalborg. Området omkring ejendommen er et naturskønt område med meget afvekslende og lettere kuperet natur. Her kan du fra egen jord ride videre på stier og skovveje i fint sammenhængende skovområde.

Ejendommen er opført i 1994 og fremstår særdeles flot og har en fin have og godt terrassemiljø omkring boligen. Indeholder i stueplan: flot hall med trappe til 1. sal, bryggers med vaskearrangement, dejlig lys stue med skibsplankegulv, loft til kip, brændeovn, og varmepumpe, køkken med spiseplads, hvor der er lyskarnap med godt udsyn til terrasse og have. Fra både stue og køkken er der udgang til de skønne terrasser, der omkranser boligen. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme, samt godt værelse.

På 1. salen er der repos, stort soveværelse med skabsplads og direkte adgang til badeværelse med bruseniche.

Der er lavet fint terrassemiljø mellem boligen og det gamle stuehus, hvor der nu er blevet lavet en stor flot gildesal, køkken og badeværelse, samt garage med elport. Øvrige udbygninger består af lade, ældre staldbygning, maskinhus og brændeskur.

Af de ca. 16 ha. jord der hører ind under ejendommen, består det meste af dyrkbar agerjord, sø foran boligen, lille skov med blandet løv- og fyrretræs bevoksning, eng og morads. Her er mulighed for skovrejsning, så man kunne få sin egen lille jagt- og naturperle. Her er ligeledes plads til hestehold eller andet mindre dyrehold. Der er betalingsrettigheder til 12-13 ha. 

Søger du en ejendom med plads til hele familiens interesser, så er denne ejendom absolut et besøg værd - Ring 30 92 54 51 eller 98 57 57 77, for en fremvisning af ejendommen.

Læs mere
  • Boligareal: 199 m²
  • Grundareal: 15 ha
  • Kontant: 3.495.000 kr.
  • Sagsnr: HL90008
  • Bestil vurdering
  • Hent salgsopstilling
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt mægler

Skal du sælge din landbrugsejendom?

Om det er en lille lystejendom eller et stort produktionslandbrug, så har vi erfaring med salg af landbrugsejendomme i alle størrelser.

Bestil vurdering

Vi sælger og vurderer alle typer landbrugsejendomme

Vi har et stort netværk og lokalt kendskab. Vi udfører bl.a. vurderinger som bruges til regnskab og banker samt vores praktiske erfaring og kendskab til alle landbrugets regler, kommer dig til gode.

Vores landbrugsmagasin

Se vores nyeste landbrugsmagasin her

Læs magasin her

Bestil en gratis vurdering

Bestil en gratis vurdering

Bestil fremvisning

Hent salgsopstilling

Kontakt mægler