EKSLUSIV, GENNEMFØRT OG FULDSTÆNDIG UNIK VILLA I SMUKKE OMGIVELSER

En drømmeværdig villa langt ud over det sædvanlige er lige præcis dét, vi kan tilbyde. Alle jeres forventninger til et klassisk landbrug i Jylland kan I godt pakke langt væk, for her vil i blive overvældet af gennemtænkte løsninger, smukt design og luksus i overflod. Få alle drømmene og mere til opfyldt her på Mødalsvej 8!

Med bilen stille rullende frem mod boligen, opbygges forventningerne. Fra gårdspladsen er synet, der møder jer, ét, I sent vil glemme. Den fuldstændig imponerende og overdådige villa lokker med en smuk facade, der prydes af store vinduespartier. En stor trappe leder op til en overdådig hoveddør, der er en integreret del af et stort vinduesparti. På den anden side af hoveddøren bydes I velkommen indenfor i en fortryllende hall, der giver enorm lyst til at udforske alle villaens smukke rum.¨

Mens I bevæger jer gennem stueplan, lægger I mærke til, hvor meget der er kredset for detaljerne i denne bolig, og især et betagende lysindfald har været det største fokus under opførelsen, der i øvrigt fandt sted i 1999. Dette lægger I særligt mærke til i den store spisestue samt i den flotte udestue. I spisestuen udgøres gulvet af samme smukke klinker, som I mødte i hallen.

På stueplan ligger også villaens forrygende køkken, som er blevet opført i moderne stil. Grebsløst design, integrerede hvidevarer og en smuk stålfarvet bordplade samt bagbeklædning er alt sammen med til at fuldende indtrykket.

Via en ekstravagant trappe ledes I op til boligens 1. sal. Heroppe kan I glæde jer til at udforske tre gode værelser, hvoraf en af dem har et tilhørende walk-in-closet. På 1. salen ligger også to lækre badeværelser, hvoraf det ene er indrette med et luksuriøst badekar og separat bruseniche. De samme smukke fliser fra hallen og spisestuen går naturligvis igen herude, og det skaber en god sammenhæng mellem rummene. En repos skaber forbindelse mellem de to afdelinger, 1. salen består af, og fra denne kan man virkelig nyde udsynet ned til den smukke hall. Fra 1. salen er der også udgang til en stor altan, og her kan I sidde med et køligt glas rosé og betragte udsigten ud over det smukke landskab.

Til boligen hører naturligvis også en stor kælder på hele 168 kvadratmeter. Hernede finder I fem disponible rum, som kan udnyttes til præcis dét, I går og mangler. Desuden opfylder kælderplan også en masse praktiske krav, da der hernede er indrettet både vaskerum og teknikrum.

Rundt om boligen smyger der sig en stor og nærmest parklignende have, som vil kunne opfylde enhver havedrøm. Det øger kun det gode indtryk, at villaen er placeret i rolige og naturskønne omgivelser. Med kun 18 kilometer ind til Randers er det også en helt perfekt placering for jer, der drømmer om at bo i rolige omgivelser, dog stadig tæt på storbyens mange muligheder.

Jordarealet er på 65 ha

To gode udbygninger på 428 m2 


I alt 314 kvadratmeters ren luksus – og det kan alt sammen blive jeres!


Læs mere
  • Boligareal: 314 m²
  • Grundareal: 64 ha
  • Kontant: 15.000.000 kr.
  • Sagsnr: JFL9004
  • Bestil vurdering
  • Hent salgsopstilling
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt mægler
Mogens Olesen Damm

Brug for vejledning?

Mogens Olesen Damm

Salg & vurdering
Telefon: 8870 5070
Mobil: 3092 5450
mo@johnfrandsen.dk

Læs mere

Skal du sælge din landbrugsejendom?

Om det er en lille lystejendom eller et stort produktionslandbrug, så har vi erfaring med salg af landbrugsejendomme i alle størrelser.

Bestil vurdering

Vi sælger og vurderer alle typer landbrugsejendomme

Vi har et stort netværk og lokalt kendskab. Vi udfører bl.a. vurderinger som bruges til regnskab og banker samt vores praktiske erfaring og kendskab til alle landbrugets regler, kommer dig til gode.

Vores landbrugsmagasin

Se vores nyeste landbrugsmagasin her

Læs magasin her

Bestil en gratis vurdering

Bestil en gratis vurdering

Bestil fremvisning

Hent salgsopstilling

Kontakt mægler